Hoppa till sidans innehåll

Göteborgs och Bohusläns distriktsförbund


Nyheter från Göteborgs och Bohusläns distriktsförbund

Fortbildning Msv C domare

(2022-09-27 09:42)
Välkomna på fortbildning för Msv C domare den 30 oktober hos Billdals RK.
 
Andra omgången av tre är nu avgjord i div 4 ponnydressyr och som vinnare stod S.T.O Ryttarsällskap - stort grattis!
 
I söndags var det dags för Stora Höga RK att arrangera andra omgången av div 4 hästdressyr och som vinnare för dagen stod hemmalaget i tät anslutning av Alleby RK, ett stort grattis!
 
Den 20 oktober önskar vi licenserade C-B tränare samt SRL I-III välkomna på fortbildning tillsammans med Elisabeth Lundholm.
 
12 november- 22 bjuder DUS in till FULK hos Göteborgs Fältrittklubb. FULK:en är en kurs för unga, mellan 11-14 år, som vill börja lära sig leda och engagera sig i ridsporten och utgör på så vis ett första steg innan ungdomsledarkursen!
 
Distriktets tävlingskommitté bjuder in till stormöte för tävling måndagen den 24 oktober-22 på Stenungsbaden. Under kvällen bjuds vi även på en föreläsning av uppskattade banbyggaren Lena Berggren Wenderyd.
 
 
Omgång 2 av division 2 ponnyhoppning arrangerades i lördags av S.T.O RS och vinnare för omgången blev Billdals RK, följt av Kållereds RF på en andraplats och Spekeröds RK på tredjeplatsen, stort grattis!
 
Kungälvs Hästsportklubb arrangerade i lördags omgång 2 av division 2 hästhoppning. Vinnare för omgången blev Equine Club West Ridsport Förening, stort grattis!
 
I söndag gick distriktsmästerskapet 2022 i ponnydressyr av stapeln hos Kungälvs Hästsportklubb. Efter tävlingens slut stod Esther Brandberg, Felicia Linghall och Saga Gyllenglad som guldmedaljörer, samt Spekeröds RK i lagklassen.
 
I lördags arrangerade Sotenäs Fältrittklubb distriktsmästerskap för hästdressyr 2022. Guldmedaljerna delades ut till Felicia Johansson och Ebba Johansson samt allianslaget Spekeröds Ridklubb / Torslanda Ridklubb.
 
Tillsammans med DUS i Västergötland bjuder vi in till en ungdomsresa till SIHS på Friends Arena den 26/11. Under resan kommer vi arbeta med trygghetsfrågor inom ridsporten för att sedan tillsamman gå på kvällens föreställning.
 
Dubbel vinst för Liv Ödman i Distriktsmästerskap för både junior-U25 och senior klassen under söndagens DM hos Bulycke Ryttarförening.
 
Den 10 september avgjordes distriktsmästerskapen för ponnyhoppning 2022 hos Bulycke Ryttarförening. Elsa Grytfors, Klara Thoms Ivarsson och Louisa Schöldström stod för guldmedaljerna individuellt men för lag-DM blev det delade guldmedaljer.
 

 F-SRIK 

F-Räkan

 

Gynna vår sponsorer
Klicka i bilderna för mer info

 Sponsor Agria 2019

 

sponsorhuset-logga-250

 

Postadress:
Strömstad RK - Ridsport
Lunden
45297 Strömstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: stromstadridklubb@gm...

Se all info