Klubbinfo

Strömstad Ridklubb har en anläggning som är komplett med uppvärmd kafeteria, omklädningsrum och trivselutrymmen. Vi har två stora stall, ett stort ridhus, en väl tilltagen ridbana och trevliga stigar att rida på i skogen. Sommarhagarna är stora och fyllda av gräs, och på vintern står flertalet hästar på grus. Ridskolan har lektionsverksamhet alla vardagar.

Klubben har förutom lektionsverksamhet också som ambition att en gång per månad arangera en Pay&Jump där både våra elever kan vara deltagare i en hopptävling utan allt för stort allvar. Vid detta arrangemang inbjuds också andra klubbar/ryttare att delta.

Våran Barn & Ungdomssektion BUS hittar på lite olika aktiviteter där vi kan samlas och där aktiviteten hålls på en rimlig kostnadsnivå för alla. Halloweenfirandet brukar vara mycket populärt!

Årets stora händelse sker varje år v29, då Strömstad Ridklubb står värd för det stora Räkanhoppet. Detta är en av Sveriges större ponnytävlingar. Arrangemanget hyllas varje år av deltagande ryttare och föräldrar vilket återspeglar sig i alla återkommande ekipage som år efter år återkommer.

Uppstallade hästar på ridklubben är stabilt men vi önskar och har plats till flera. Vi försöker vara lyhörda både när det gäller önskemål och möjligheter att förbättra. Vår ambition är att hålla en öppen dialog med våra uppstallade då detta är viktigt för allas trivsel och säkerhet.

Strömstad Ridklubb

Strömstad RK - Ridsport

Bildad [saknas] Information
Föreningsnummer 20331-48